Om

Jeg er uddannet clairvoyant medie healer og spirituel vejleder.
Dette giver mig indblik i hele menneskets, de udfordringer, den enkelte står overfor, samt hvad der skal til, for at fremme et liv i kærlighed og lys.
Viden fra de nedenstående uddannelser, samt min egen udvikling som menneske og et spirituelt væsen på denne jord, fremmer min klarhed, når jeg arbejder med universet og der skal videreformidles i form af spirituel vejledning.

Som hypnoterapeut, arbejder jeg med underbevidstheden, og hvor meget disse traumer/oplevelser kan påvirke os, i måden vi agere i dagligdagen, uden vi er bevidst om det, samt hvor vigtigt det er, at skabe forløsning i det ubevidste, så vi kan blive frie og balanceret fra fortiden.
Dette værktøj giver også mulighed for at arbejde med tidligere inkarnationer, som ligeledes har betyder for måden, vores livsførelse er i dette liv, samt de udfordringer vi måder.

Hertil kommer min uddannelse som ergoterapeut, som har givet min en bred forståelse af den menneskelige krop, fysiologisk og anatomisk. Uddannelsen har endvidere været belyse de problemstillinger vi oplever, når der opstår ubalance i vores psyke, samt hvordan krop, sind og ånd påvirker hele sammenspillet af, at være et menneske.

Sidste men ikke mindst, er jeg uddannet mindful birth instruktør. Det skal fremme vejen for de små børn/nye sjæle der kommer til jorden, så de allerede fra undfangelsen af, kan mærke kærligheden, ved at bevidstgøre forældrene om vigtigheden i at være i balance ro, i sig selv og som par, og fremme fødselsvejen for både mor og barn.

Jeg arbejder udfra den oplevelse; at krop, sind og ånd skal være i balance og ro – in ‘oneness’, og at alt vi gennemlever, er der en dybere mening med, som vi måske ikke altid kan se som mennesker, eller i øjeblikke, hvor modstand gennemleves. Heri ligger udvikling og vejen til, at den indre kærlighed, kan træde frem og spredes, som ringe i vandet i omgivelserne.

Min rejse:

Mange mennesker lever et liv i overhalingsbanen. Hvorfor har vi så travlt?

For mig var det en flugt. Jeg havde svært ved at være alene. Jeg brød mig ikke om tanken om en aften på sofaen – alene. Jeg havde det bedst med mennesker omkring mig.
Jeg flygtede ubevidst fra mit indre. Stilheden udløste mange tanker, som jeg ikke kunne forholde mig til og grundet undertrykte følelser, havde jeg uro i kroppen.
Jeg har padlet løs på overfladen med andre mennesker, som min redningsvest i frygt for, at synke til bunds i mine følelsers vold.
Sådan har en stor del af mit liv været, indtil dagen kom, hvor jeg mødte mit spejlbillede, en af mit livs største lærermester – kaos var overalt, at jeg til sidst flygtede ud af relationen, men så kunne jeg heller ikke flygte mere.

Jeg var psykisk afkræftet. Jeg kunne ikke sætte min lid til at andre mennesker ville redde mig – ansvaret var mit. Så jeg havde ingen andre udveje end synke til bunds i mit indre kaos.
Det føltes som en uendelighed at komme derned. Jo længere jeg kom ned, des mere mørkt blev mit indre og smerten voksede. Jeg prøvede flere gange at kæmpe imod og hoppe i offerfrakken, men intet hjalp, jeg sank kun dybere og dybere.
Da jeg ramte bunden, føltes det som smertehelvede af uforløste følelser, jeg var tvunget til at være i.
Jeg følte mig magtesløs med selvdestruktive tanker.
Samtidig vidste jeg, at livet ikke stiller os større udfordringer, end vi kan klare.

Jeg oplevede fysisk træthed, efter mange års undertrykkelse, samtidig opstod der en ro, jeg ikke skulle kæmpe mere – bunden var nået. Der var kun en vej nu og det var op igen.
I starten af processen, så jeg kun målet. Det var først da jeg begyndte, at forholde mig til det enkelte skridt i processen, at der begyndte at ske en forandringen i mig.
Der lå simpelthen en indsigt i hvert et traume, der blev forløst, som jeg kunne tage med videre.
Jeg lærte også at græde på en måde, jeg aldrig havde grædt før – hulkende… oplevede forløsningen i tårerne.

Da jeg lå lige under overflade, føltes det som en evighed, inden jeg kom helt op. Det var en frustrerende tid, for jeg havde arbejdet med mig selv længe; personligt som spirituelt – så hvorfor kunne jeg ikke blive 100% forløst?

Min tålmodighed blev ligeledes sat på en prøve. Jeg havde mest lyst til, at opgive det sidste stykke med en overbevisning om, at jeg havde det godt nok. Men ’godt nok’, er bare ikke det bedste, blot en ubevidst måde at nøjes eller springe over hvor gærdet er lavest.

Det sidste stykke inden jeg kom op gennem overfladen, handlede om min ubetinget kærlighed til mig selv.
At elske mig selv ubetinget, var den helt store udfordring at arbejde med.
Og mit eget negative ego, blev min vigtigste læremester i den proces.

Jeg har løbende fået tilsendt vejleder og uddannelser, som skulle fremme min personlig og spirituelle udvikling, det eneste krav til mig, var at jeg sagde ’ja tak’, når hjælpen var der, da vi har det frie valg til at handle.
Jeg kunne hverken have været den personlige, som spirituelle udvikling foruden, ift. at nå til følelsen af autencitet, balance og ja som sagt ubetinget kærlighed på alle planer.

Jeg har været nødsaget til at kende mine egne skyggesider, som kvalte mit eget lys, for at jeg i dag kan udfører den opgave, som er min sjælspotentiale; vejlede og guide mennesker til den ubetinget kærlighed, gennem personlig og spirituel udvikling.

Samtidig skal det også siges, at min udvikling aldrig stopper og det er en sand fornøjelse at mærke. Jo renere jeg står, des klarere ser jeg, inkl. i mit arbejde.

Alting starter indefra og ud.

Følg hjertet

Angelika